Spar bæring med flyttebox!

Ved siden av minilager, som er en helt selvbetjent løsning for dine oppbevaringsbehov, tilbyr Extra Minilager og Trondheim Minilager  Flyttebox. Dette er en løsning tilpasset de som er på flyttefot, og trenger mellomlagring i flytteprosessen og hvor alt innbo skal flyttes til samme tid. Flytteboxen transporteres hjem til deg.
Flytteboxen fylles opp direkte på din adresse– du slipper å bære/stable tingene dine to ganger. Flytteboxen transporteres så til vårt oppvarmede lager. Når du ønsker å få flytteboxen transportert ut til din nye adresse, tar du kontakt med oss og avtaler tidspunkt og andre detaljer. Også her sparer du en håndtering av sakene dine i forhold til minilager.

Flytteboxene rommer 8 m³. Et bra bilde på størrelsen, er at én box rommer tilsvarende 70 store og 15 små flytteesker, eller alt innbo fra en fullt møblert bolig på 35-40 m². Flytteboxen kan lastes med opptil 1200 kg, og sofaer og senger lagres på høykant for å utnytte gulvplassen optimalt.

Vårt lager har kameraovervåkning og alarm. I motsetning til stålcontainere, er våre flytteboxer laget av tre, et materiale som “puster” slik at det ikke dannes noe kondens i boxene.

Flyttebox innebærer mer arbeid for oss, og er dermed litt dyrere enn minilager. Til gjengjeld kan det være mer tilpasset dine behov.

Leie av flyttebox inkludert lagring koster 1000,- pr måned. Transport av flytteboxen i Trondheims-regionen koster 1100,- pr time. Bompenger kommer i tillegg.